NUEVO BLOG

NUEVO BLOG
EL HERMANO PEQUEÑO DE RECUPERANDO IDEAS.

jueves, 18 de junio de 2009

UNA CAUSA JUSTA, UNA LUCHA JUSTA. (enviado por Jose Vicente)

Hola a tots!!!

Aprofite estos emails col·lectius per a fervos arribar notícies i Demanar-vos un favor.

No sé si tots sabeu qui sóc, però sóc Mara Andrés. No se si sabíeu que treball com a pediatre en l'Hospital Infantil La FE i que actualment estem "en peu de guerra" contra la construcció del Nou Hospital La Fe, que no comptarà amb un pavelló infantil a pesar de tota la meravellosa premsa que se li està donant.

Els xiquets, disposaran d'una planta més com si es tractara de cardiologia o psiquiatria d'adults i per descomptat l'objectiu de atenció integral especialitzada al xiquet es va a difuminar molt ràpidament, si es compartixen amb adults moltes de les estructures de l'hospital (per exemple urgències).

El nou hospital té a més molts altres entrebancs, com la reducció del nombre de llits (per molt que parlen de milers de metres quadrats en les notícies) que en cas de pediatria és encara més cridaner.

Els meus companys, que porten ací molt més que jo, han lluitat des de la fundació d'este hospital, per aconseguir que el maneig dels xiquets siga el més "humà" e "integral" possible i per descomptat, si no es fa res, el trasllat al nou hospital suposarà un gran pas arrere en este sentit. És prou frustant veure com moltíssimes persones molt vàlides (metges, infermeres, auxiliars i la resta de personal) s'estan plantejant jubilar-se abans d'hora, davant del obligat trasllat que s'acosta.

Sincerament crec que no és una rabinada i que no hi ha cap raó política que ens moga a mobilitzar-nos. Ja sabeu que els metges en general som un col·lectiu un tant "peresós" per a estes coses, però des del principi no es va comptar amb l'opinió de cap professional per al disseny del nou hospital i ara ens advertixen que és massa tard. Estrenar un nou Hospital seria fantàstic, però no té sentit que la novetat, siga clarament pitjor que el que existent.

La meua intenció és donar-vos una direcció d'un blog que s'ha creat, per a que ho visiteu, ho difongueu a tots els vostres contactes i si penseu que és una causa justa per la que "lluitar" firmeu on line en el lloc que s'indica.

http://adehi.blogspot.com/

No sòl manar quasi mai correus massius, però crec sincerament que cal fer quelcom.

Si voleu més informació, escriviu-me val?

Moltíssimes gràcies.

Un abraç

FIRMES ONLINE AÇÍ!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario