NUEVO BLOG

NUEVO BLOG
EL HERMANO PEQUEÑO DE RECUPERANDO IDEAS.

miércoles, 20 de mayo de 2009

MOCIÓ INSULTOS DEL POC HONORABLE PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALENCIA.


MOCIÓ PER A REBUTJAR ELS INSULTS I LES AMENACES DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA ALS PROFESSORS QUE EMPREN EL VALENCIÀ NORMATIU.

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

El passat 25 d’abril el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, en un acte del Partit Popular va fer unes manifestacions totalment intolerables per a un responsable públic. En elles insultava i amenaçava a aquells professors que empren el valencià normatiu. Reproduint paraules textuals, els qualificava de “gilipolles” i amenaçava que “anem a rematar-los”.

Aquestes manifestacions han provocat un gran rebuig en els diferents estaments del món educatiu. Professors, mestres, sindicats, plataformes per l’ensenyament públic i fins i tot, la Universitat de València han mostrat públicament el seu més enèrgic rebuig als insults i les amenaces del president de la Diputació Provincial.

Quan els excessos verbals aboquen en l’insult, es manifesta palmàriament la falta d’arguments polítics i de valors morals. I si, com és el cas, es parla de “sentir el ferro”, o de “rematar”, es cau en una incitació a la violència, punible almenys èticament, i més encara si l’autor és una autoritat politica elegida democràticament.

Per tot això, es presenta al Ple la següent

PROPOSTA D’ACORD

1. Que el President de la Diputació Provincial de València, Alfonso Rus, demane disculpes, públicament, pels insults i les amenaces proferides contra els professors que empren el valencià normatiu.

2. Que el Ple de l’Ajuntament de El Campmello manifeste el seu rebuig a les paraules del president de

No hay comentarios:

Publicar un comentario