NUEVO BLOG

NUEVO BLOG
EL HERMANO PEQUEÑO DE RECUPERANDO IDEAS.

viernes, 30 de enero de 2009

LICITACIÓ D'UN NOU CENTRE DE PRIMARIA A MUTXAVISTA

La Conselleria de Educación licita la redacción del proyecto del quinto colegio

La construcció d'un nou centre educatiu sempre serà ben rebuda. L'únic però és que, el centre de Fabraquer està saturat per diverses raons, de les quals "totes" són culpa i responsabilitat de les autoritats municipals i autonòmiques.
La primera: Falta línia en valencià en el Col·legi El Vincle, per la qual cosa els alumnes que desitgen cursar els seus estudis en valencià, han de desplaçar-se, principalment a Fabraquer.
La segona: la conselleria accepta el terreny, però també ho accepta l'empresa privada a què se li va oferir terreny públic ( de tots) perquè construïren un negoci educatiu.
La tercera: En fabraquer hi ha barracons perquè l'Ajuntament ha volgut que així fóra. En cas contrari, haguera actuat en defensa de l'educació i construït un aulari, per a despres passar la factura i fer passar la vergonya als dirigents autonòmics....Ahhh, se m'oblidava, no pot ser perquè són de la dreta, igual que els xics i xiques que regixen els designis d'El El Campello!

Que els centres educatius estan prou abandonats i faltats de manteniment no se li escapa a ningú. I no perquè no es faça res en ells, sinó perquè es fa quan no hi ha més remei, quan cal reparar, i així, no es fa: cal previndre, o el que és el mateix MANTINDRE.

Que l'educació pública pareix importar prou poc als dirigentets de la dreta local, és evident. En cas contrari lluitarien amb més energia i contundència, oferint terrenys en la zona nord del municipi ( Albayna, poble espanyol...) i inclús l'ampliació d'El Vincle ( i, així, podria posar-se en marxa la línia en valencià en la totalitat de centres de la localitat) per a cobrir una verdadera necessitat, i no sols per a, oferint terrenys ( despres d'oferir-los a l'empresa privada), llavar la seua mala consciència.

Per una educació pública de qualitat!, Supressió dels concerts educatius: la totalitat de fons públics per a l'Escola Pública!


PD: Ah!, Se m'oblidava, ho sent molt xics de la dreta, l'asunt amb Educació per a La Ciutadania vos ha eixit malament....fotre, els jutges!. Ara, tots a estudiar sobre drets i deures, constitució, etc... un torrat comparat amb l'estudi de la vida de Sor Presa de l'Amor Fermoso i l'evolució segons Sant Creacionista!

No hay comentarios:

Publicar un comentario