NUEVO BLOG

NUEVO BLOG
EL HERMANO PEQUEÑO DE RECUPERANDO IDEAS.

miércoles, 12 de mayo de 2010

POSICIÓN DEL SINDICATO DE TRABAJADORES DE LA ADMINISTRACIÓN PUBLICA Y SERVICIOS-INTERSINDICAL V.


Les mesures de reducció del dèficit de l'estat, entre les que se contempla la reducció dels salaris de tot el personal empleat públic a partir de juliol, junt a la congelació salarial per a 2011, aprovada hui pel Govern de l'Estat és injusta per diversos motius:
  • Criminalitza les empleades i empleats públics, de nou, fent-los pagar una crisi econòmica i pressupostària de la que no són responsables.
  • Tot el personal públic no guanya grans sous: una reducció, encara que no arribe al 5%, pot ser catastròfica per a moltes economies familiars
  • El personal públic contribuïm al 100% a l'Hisenda Pública: tots els nostres sous estan controlats i cotitzen tant a la Seguretat Social com per IRPF. Carregar de nou sobre les nostres esquenes és , per comparació amb molts altres sectors, profundament injust.
  • No se contemplen mesures de reforma fiscal que afecten les grans fortunes, els beneficis de la Banca, la devolució de les ajudes al sistema financer (origen del dèficit de l'estat), etc.
Intersindical Valenciana impulsarà noves mobilitzacions a partir de demà, per a la qual cosa anem a adreçar-nos a la resta de sindicats presents en el sector.

No hay comentarios:

Publicar un comentario